Hee, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Welkom!

WIE BEN IK?

Mijn naam is Sanne, 23 jaar en ik ben altijd veel (én graag) met kinderen bezig geweest. Zo geef ik al 8 jaar volleybaltraining bij Kivola Riemst, heb ik 6 jaar gewerkt als animator bij speelpleinwerking Riemst en was ik 6 jaar actief als babysitter.

MIJN ACHTERGROND

Aan de hogeschool koos ik voor de richting “Ergotherapie”, deze opleiding heb ik met veel enthousiasme en succes afgerond. Om mij te verdiepen in mijn passie met kinderen heb ik me ingeschreven voor het postgraduaat “methodische behandelconcepten voor kinderen met leer- en ontwikkelingsstoornissen”, ook deze werd succesvol afgerond.

IDEE WOBBELTURNEN

In mijn zoektocht naar werken met kinderen stootte ik op het concept wobbelturnen en dit sprak me meteen aan. Vanuit mijn persoonlijke achtergrond sloot deze opleiding dan ook perfect aan bij mijn passie en achterliggende kennis. Hopelijk kan ik mijn enthousiasme over wobbelturnen bij jullie overbrengen en dit met begeleiding op maat!