HIER VIND JE (BIJNA) ALLE ANTWOORDEN OP VEEL GESTELDE VRAGEN

De lessen gaan door in Riemst en Hoeselt:
• Riemst: Basisschool De Klinker, Klein Lafeltstraat 2
Parkeren kan op de straat.
• Hoeselt: Sporthal Ter Kommen, Europalaan 2
Parking is voorzien.

Voor de verzekering betaal je 5€ per deelnemer, deze is geldig voor een volledig jaar (vanaf moment van inschrijving). Wat houdt deze verzekering in?

  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid
  • Een individuele verzekering voor alle lichamelijke ongevallen tijdens clubactiviteiten en op weg van of naar de club
  • Verzekering zonder franchise!

De huidige prijzen zijn exclusief verzekering. Deze verzekering is optioneel en kan worden toegevoegd tijdens het inschrijven. Als je ervoor kiest om geen verzekering af te sluiten en er doet zich tijdens de les een incident voor, draag je zelf de verantwoordelijkheid. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele kosten die hieruit voortvloeien.

Was jij of je kind afwezig tijdens een van de lessen zonder verwittiging, dan kan de les helaas niet ingehaald worden op een ander moment. Annuleringen (andere reden dan ziekte) dienen 3 dagen op voorhand doorgegeven te worden. We verwachten dat je bij iedere vorm van afwezigheid ons verwittigd, liefst van zodra je weet dat je niet kan komen. Zo moeten we niet nodeloos wachten en kan de les steeds op tijd beginnen.

Bij een voorziene afwezigheid mag je iemand anders in jouw plaats naar de les laten komen. Jullie kunnen het financiële stuk dan onderling regelen. Als je voor deze mogelijkheid opteert, geef ons dan wel even een seintje en de naam van wie er in jouw plaats komt.

Afwezig door een medische reden? Enkel met een medisch attest (dat je niet mag sporten) kan je je inschrijvingsgeld terugkrijgen of deelnemen aan een latere les. In alle andere gevallen is het terugkrijgen van inschrijvingsgeld helaas niet mogelijk.

Annuleringsbeleid: Afwezigheden later dan 3 dagen op voorhand worden niet terugbetaald/ ingehaald tenzij met doktersattest.

Indien er geen 3 deelnemers zijn, wordt er tijdig contact opgenomen. De les wordt dan terugbetaald of je mag inschrijven voor een later lesmoment.

Dankzij je lidmaatschap bij onze sportclub (dit is via het nemen van de sportverzekering) kan je ook genieten van een terugbetaling door de mutualiteit van een deel van je lesgeld.

Dankzij jouw lidmaatschap bij de Gezinsbond krijg je 1€ korting per lid per les. Wat moet je doen om deze korting te krijgen? Bezorg onderstaande gegevens via e-mail aan wobbelturnen@ergo-sanne.be, nadien ontvang je een kortingscode die je kan toepassen bij het afrekenen van je inschrijving.

  • Volledige naam van de deelnemer
  • Datum van de les(sen)
  • Lidnummer van de Gezinsbond